donderdag 19 maart 2015

Productfotografie

Naast fotograaf van vele trouwreportages ben ik ook actief op het gebied van productfotografie. Hier heb ik inmiddels aardig wat ervaring mee opgedaan. Dus werd het hoogtijd reclame activiteiten en voor een nieuwe website. Hier vindt men alle informatie over de mogelijkheden. Klik op de link en Bezoek de website. Productfotografie Webshopfotografie Packshotfotografie 

http://www.productfotograaf-webshopfotograaf-packshotfotograaf.nl

Productfotografie

Consumenten willen een product het liefst zien, voelen, uitproberen of proeven, voordat ze tot aanschaf overgaan. Als webshop ben je beperkt tot een visuele presentatie. De productfoto’s vormen daarom een van de belangrijkste middelen waarmee je een twijfelende koper over de streep kunt trekken. Laat professionele foto's maken van uw producten. Ook een 360 graden presentatie, HTML5 filmpje zal het product beter laten zien in de webshop. Kantelen, inzoomen etc. geeft de koper een tastbaar gevoel. Een goede productfoto,webshopfoto,packshotfoto is het begin van succes.

Vrijblijvend advies
Heeft U een beperkt budget? Laat U dan adviseren om deze fotografie zelf te verzorgen. Op deze wijze investeert U in de juiste apparatuur. Een goede instructie en uitleg is daarbij vanzelfsprekend. De investering is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Gaat het om relatief kleine producten, dan kunt U zelf goed de foto's leren maken, bewerken en op het web plaatsen.
Voor grotere producten kom je al snel in een professionele fotostudio terecht. Zelf investeren wordt dan kostbaar en mogelijk vaak niet haalbaar. Ten zij het om erg veel producten gaat. Bespreek de mogelijkheden. Ik help U graag op weg.
Jos Metzelaar - vakfotografie
Azielaan 289 - 2622JM - Delft
T: 015-2563316  M: 06-13430191


Geen opmerkingen:

Een reactie posten